Startujemy

Awatar użytkownika
jurek
Administrator
Administrator

Startujemy

Post autor: jurek »

Udało się uruchomić forum. Mam nadzieję, że pomimo prostoty będzie Wam służyło. Czekam na wszelkie sugestie i pomysły dotyczące dalszej działalności i ewentualnego rozwoju.
extens
pionek
pionek

Re: Startujemy

Post autor: extens »

Mam propozycję: pierwsza osoba, która osiągnie 100 postów dostanie od Ciebie piwo.

Co do forum, to wyłącz przekierowanie po kliknięciu na logo przemo na stronę główną… portalu, bo on i tak nie jest potrzebny.
Awatar użytkownika
jurek
Administrator
Administrator

a owszem, w sumie to było niepotrzebne. Ja to forum to bardziej dla zabawy zrobiłem, tak z ciekawości jak działa. Przy uruchomionym chat'ie DC++ to nie sądzę by było większe zainteresowanie, ale jak już jest to niech stoi, a nuż się przyda.
extens
pionek
pionek

Ja jako geek bez życia prywatnego rejestruję się wszędzie i piszę posty bez sensu :)
Awatar użytkownika
jurek
Administrator
Administrator

mi to w zupełności nie przeszkadza, a nawet jest mi miło, że się ktoś zainteresował :)
extens
pionek
pionek

Mi również jest niezmiernie miło :-) Może się te forum jednak do czegoś nada, np. kiedy w przyszłym roku trzeba będzie podać nowy adres huba :)
Awatar użytkownika
jurek
Administrator
Administrator

wtedy raczej adres forum też się zmieni, bo to u mnie wszystko na serwerze, ale coś się będzie kombinować
asia
pionek
pionek

Post autor: asia »

[b:7b80a5ece9]Te[/b:7b80a5ece9] forum, a nie to forum? :shock:
extens
pionek
pionek

Oj Asiu, masz rację, ten, ta, to do l.p w zależności od rodzaju. Pomyliłem się, ale wolno mi, bo polonistyki nie studiuję :oops:

A tak właśnie buszuję po necie i mnie naszła myśl, że jakbyśmy mieli jakąś siłę przebicia to można by w przyszłości pokusić się o napisanie jakiegoś podania do Bratniaka, by troszkę polepszył‚ jakość i prędkość naszego internetu. Szukałem, ale nie znalazłem żadnych informacji, kto jest naszym providerem, ani ile za to dostaje pieniążków. Z tego co się orientuję to np. w akademikach na aghu net śmiga bardzo szybko.
galthron
pionek
pionek

Post autor: galthron »

z tego co wiem to naszym providerem tak samo jak zreszta calego uj jest cyfronet ( agh ). I nie sadze zeby sie udalo cokolwiek zrobic z internetem, zreszta z tego co wiem to jest druga taryfa ( za doplata oczywiscie ) i bedziesz mial szybciej. swoja droga to bardziej by sie oplacalo wziac internet od powiedzmy ghnetu niz dzialac na tym naszym gownie. no ale tez nie mozna. takie zycie :)
Zablokowany